

## Event: Volumetric Modular Focus Forum Date: Monday 20th June 2022 Time: 9:30 AM – 4:00 PM Venue: Brisbane Convention and Exhibition Centre Cnr Merivale and Glenelg Streets South Bank, Brisbane Queensland Australia

## Event Staff: Dotti Hiscoke prefabAUS | 0472 756 010

## Programme:

TIME	DETAILS
9:00am	Guests arrival and registration
(30 mins)	
9:30am	Introduction to prefabAUS and the Focus Forum:
(15 mins)	- prefabAUS (Damien Crough and Rob Colquhon)
9:45am	AMGC Prefab Innovation Hub Projects Update
(50mins)	- Innovative financials models (Damien Crough)
	- Navigating Regulations on Prefab (Simon Croft HIA)
	- Design for Manufacture & Assembly (Tuan Ngo)
10:35am	Morning Tea served & networking
(15 mins)	
10:50 am	<b>Presentation –</b> Danny Howlett (Fleetwood) QLD Permanent Modular
(30 mins)	Schools delivery
11:20am	Presentation - Nick Strongman (Sensum) Victoria and NSW
(30 mins)	Permanent Modular Schools & Victorian Alcohol & other drug facility
11:50am	Lessons Learned Panel – permanent modular schools
(30mins)	· · ·
12:20 pm	Lunch served
(40 mins)	
1:00pm	<b>Presentation -</b> James Davidson (JDA Co) FORTIS House Project for the Bushfire Building Council of Australia
(30 mins)	
1:30pm	Presentation - Cicely Sylow (Ritchie Villages) – Floating House
(20 mins)	project
1:50pm	Panel discussion - Flood resilient housing solutions now and for the
(30 min)	future
2:20pm	Afternoon tea served
(15 mins)	
2:35pm	<b>Presentation:</b> Brad Denison (Development Solutions Australia)
(15 mins)	Affordable Regional Housing developments and land lease
2.5000	communities
2:50pm (20 mins)	<b>2032 prefabAUS Industry Vision - Roundtable</b> What are 3 big questions we need to grapple with as an industry?
3:10 pm	2032 PrefabAUS Industry Vision – prefabAUS Board of
(15 mins)	directors discussion facilitated by Ben Kehoe
3:25pm	Panel Discussion - What does sustainability actually mean
0.200	for Volumetric Modular Construction?
	Bluescope – Sheree Taylor
	Prebuilt – Rob Colquhuon
	FormFlow – Matt Dingle
	University of Melbourne – Tuan Ngo

	SDG Align – Jeremy Rose
3:55-4:00pm	Wrap up & Event Close
•	prefabAUS – Damien Crough
5:00-7:00pm	prefabAUS Networking Event hosted by METZ Tiles
	Drinks and nibbles and good conversation!
	124 Petrie Terrace
	Petrie Terrace, Brisbane